Política de privacitat

TERMES D’ÚS

L’accés i navegació a través d’aquest site i / o l’ús dels serveis oferts a la web impliquen que l’usuari coneix i accepta la política de privacitat, l’avís legal i els termes d’ús d’aquest servei; establerts pels responsables de Opera Catalonia SLU (en endavant Vallès)

L’ús de la web proporciona l’accés a continguts i serveis pertanyents a Vallès sotmesos a les següents condicions generals:

L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús del web. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts. En aquest registre l’usuari serà responsable d’aportar informació veraç i lícita.
Les nostres recomanacions i / o judicis de valor sobre els serveis i / o continguts, així com l’anunci de promocions, han de ser considerades per l’usuari com previsions de bona fe, sense que hi hagi tenir-les com afirmacions de fet, ni com a part de cap contracte amb l’usuari.

Exclusió de garanties i responsabilitat

L’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels serveis oferts de Vallès amb fins o efectes il·lícits, lesius dels drets i interessos de tercers, o que puguin malmetre, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis, els equips informàtics o els documents i arxius. Vallès no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest lloc web.

Vallès no es responsabilitza ni garanteix que l’accés o contingut d’aquest lloc web sigui ininterromput o que estigui lliure d’error, per això no serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l’accés i l’ús de la pàgina web, incloent però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus; malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Vallès només serà responsable dels continguts i serveis que ofereixi en el seu nom, dels continguts directament originats per ella i / o dels continguts identificats amb el seu copyright. Aquesta responsabilitat quedarà exclosa en els casos de força major.

PROTECCIÓ DE DADES I PRIVACITAT

Derecho de Oposición, Corrección y Actualización de Datos

Les dades facilitades seran incorporades a una base de dades titularitat de vallesgrup.com amb la finalitat de respondre a la seva sol·licitud de contacte i, si escau, mantenir-los informats sobre les novetats o ofertes dels productes o serveis de la mateixa o remetre la seva newsletter periòdica. Aquesta informació serà tractada d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra legislació que li sigui aplicable. Si vostè ens ha facilitat dades personals d’un tercer, amb caràcter previ al seu lliurament, haurà d’haver-li informat i sol·licitat el seu consentiment respecte al que aquí s’ha exposat.

Les dades demanades són adequades, pertinents i no excessives en relació amb el serveis que presta Vallès. Si tens dubtes o suggeriments sobre aquesta política, si us plau envia’ns un email a: operacatalonia@vallesgrup.com.

Enllaços

La presència d’enllaços o hipervincles en aquest lloc web no representen cap tipus de relació entre Vallès i els particulars o empreses titulars dels llocs web als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços. Per això Vallès no assumirà responsabilitat alguna pels continguts dels enllaços pertanyents a un lloc web aliè.

Cookies

L’usuari accepta l’ús de cookies per personalitzar i facilitar la navegació a la web, aquestes galetes permeten recollir dades estadístiques i s’associen a usuaris anònims i al seu ordinador. Pots desactivar i / o eliminar aquestes galetes des del teu navegador d’Internet.

AVÍS LEGAL

Aquest lloc web i els continguts que alberga es troben protegits per les lleis de propietat intel·lectual i industrial i en la seva virtut, no podran ser objecte d’explotació, reproducció, distribució, modificació, comunicació pública, venda, cessió o transformació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© Vallès Grup– Tarragona 2017 -. Tots els drets reservats

Política de Protecció de Dades, per operacatalonia@vallesgrup.com

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i els seus reglaments de desenvolupament , el RESPONSABLE LEGAL DE LA WEB li informa que les dades de caràcter personal proporcionats a través dels formularis de registre, quedaran incorporades a un fitxer per al seu tractament automatitzat, amb la finalitat de prestar i oferir els nostres productes, serveis i promocions, concedint per tant el consentiment exprés per a la recepció de comunicacions comercials per via electrònica en els estrictes termes que es recullen en les presents condicions legals.

Les dades recollides són emmagatzemades sota la confidencialitat i mesures de seguretat legalment establertes, no sent cedits ni compartits amb empreses ni entitats alienes al responsable legal de la web www.vallesgrup.com.

Igualment desitgem informar-li que podrà exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició a través dels següents mitjans:

E-mail: operacatalonia@vallesgrup.com

Carta: C/ Jesús, 33 43820 Calafell (Tarragona)

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI) i legislació sectorial concordant, s’informa dels següents aspectes legals:

Domicili de Contacte: C/ Jesús, 33 43820 Calafell (Tarragona)
E-mail de Contacte: operacatalonia@vallesgrup.com
Telèfon: 977 69 16 54

vall_yuzzPolítica de privacitat